KONTAKTIRAJTE NAS

E-NOVICE

GEODETSKI NAČRT

Proces geodetskih storitev je sestavljen iz dveh “navidez” enostavnih tehničnih storitev, ki pa imajo tudi svoje pasti:

Geodetski načrt je sestavni del dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja.

Prva stvar, ki jo potrebujemo za projekt gradbenega dovoljenja, je geodetski načrt. Tukaj v treh dimenzijah prikažemo vašo parcelo z vsemi sestavnimi deli. V geodetskem načrtu tudi ocenimo ali so meje urejene dovolj natančno ali pa je potreben postopek ureditve mej.
Pomembno: V primeru, da vas geodet ne opozori o slabih evidencah mej, imate lahko kasneje pri investiciji nepopravljivo škodo. V primeru, da se kasneje izkaže, da stavba stoji preblizu meje, je v nekaterih primerih potrebno stavbo celo rušiti!

Elaborat geodetskega načrta (za namen pridobitve gradbenega dovoljenja za enostanovanjsko stavbo) vam v primeru naročila preko spletne strani izdelamo že za 390€ + 20% ddv. V ceno so vključeni vsi stroški, tudi kilometrina do 50km od sedeža podjetja.
Elaborat vsebuje: opisne podatke, tehnično poročilo, geodetski načrt, certifikat, potrdilo o parceli, prikaz parcele in cd.
Rok izdelave je do 10 dni, v primeru slabega vremena se rok ustrezno podaljša.


Objekt je potrebno pred vsako gradnjo zakoličiti.
Od kvalitete geodetskega načrta je odvisna tudi kvaliteta zakoličbe. Na videz preprosta zadeva, ki pa vas ob površnosti stane ogromno denarja .
Vsaka zakoličba vsebuje tudi zapisnik o zakoličbi, ki ga potrebujete za inšpektorja.
Veliko podjetij, ki opravljajo te storitve sploh nima sklenjene zavarovalne police za škodo odgovornosti. Pri nas jo imamo za dvojno vsoto kot je zakonsko predpisano. To in naše druge prednosti so garancija za vaš miren spanec.